Zomerjukjes 2012 | Kleding in de uitverkoop | Zomer Tops | Grote maten kleding | Shirts & Blouses 2012

Dit zegt jouw sportoutfit over jou

Helaas is niet iedereen gezegend met het prachtige lichaam van Doutzen Kroes… Natuurlijk is dit wel part of her job, maar stiekem wil iedereen dat wel, toch?! Dus proberen we (zo nu en dan) gezond te eten en zijn we ook (regelmatig) in de sportschool te vinden. Dat laatste kan nog wel eens een drempel zijn, maar met een coole sportoutfit is die stap toch net even wat sneller gezet. Ga voor een coole ton-sur-ton look of ga lekker los in verschillende printjes en kekke kleurtjes! Je (sport)kleding zegt heel veel over jouw persoonlijkheid, zelfs als ze vies en bezweet zijn. Dit zegt jouw sportoutfit over jou.

Oversized tee
Sporten is niet jouw favo bezigheid, jij sport omdat het moet. Als jouw figuur er net zo over dacht als jij dan lag je nu in bed ijs te eten. Je zit dan ook niet te wachten op lotgenoten die tijdens het sporten willen babbelen. Jij bent hier om flink te zweten.

Felle top
Zonder te klagen onderga jij een power workout, je vindt het allemaal wel best. Je weet dat je hard moet werken en bent klaar voor het zweet. Maar dat betekent niet dat je niet een beetje mag shinen met je sport top.

All black
Wie zei dat sportkleding niet ook all black kon zijn? Wat kun je erover zeggen, zwart is gewoon de beste kleur die er is. Flatterend ook. Want zelfs tussen de fitnissapparatuur mag jij er cute uitzien, misschien valt die leuke personal trainer jou dan eindelijk op.

Hoofdband
Jij bent klaar om te zweten, goed voorbereid begin jij aan jouw workout. Dat zweten is leuk, maar je wilt er ook een beetje fashionable uitzien. Je bent namelijk een bezige bij, jouw agenda is altijd volgeboekt. De hoofdband vangt al het zweet op waardoor je daarna ready bent voor je volgende afspraak.

Neon sneakers
Jij durft je nog niet helemaal te laten gaan, omdat je er nog niet over uit bent wat je nou van sporten vindt. Het is niet heel erg, maar leuk is anders. Om jezelf wat motivatie te geven kies jij voor felle sneakers. Zo wordt dat kwartiertje op de loopband net wat leuker.

Neon
In jouw overvolle agenda heb je net een plekje weten te vinden om een uurtje te sporten. Je bent een grote chaoot en wilt zo veel mogelijk doen in zo'n kort mogelijke tijd. Je hupt in de sportschool van het ene apparaat naar het andere en hebt energie voor tien. Je bent niet bang om jezelf te laten zien. Je zal al die mensen eens laten zien wat je in huis hebt.

Crop top
Jij hebt je eye on the price, je bent hier gekomen met een doel en bent niet van plan dit uit het oog te verliezen. Iedereen mag zien waarvoor je hebt gewerkt, en zo herinner je ook steeds jezelf eraan waarom je hier staat te zweten.

Sportbeha als top
Met plezier ga jij zo vaak mogelijk naar de sportschool, you are ready to get your sweat on. Je bent niet bang om op te vallen en trekt je niets aan van anderen. 

Matchend met je BFF
Jouw BFF en jij helpen elkaar om gemotiveerd te blijven. Samen met je vriendin sporten is nu eenmaal een stuk gezelliger. Zo kun je tijdens die squads gezellig bijkletsen over je love life.

Shorts
Sassy is jouw tweede naam, jij hebt een booty en bent niet bang om hem te laten zien. Sporten doe je het liefst buiten, weer of geen weer.

Sweats
Of je nu naar een herhaling van Gossip Girl zit te kijken of sport, jij moet je comfortabel voelen. Voor jou is sporten puur lichaamsbeweging, geen gedoe met verschillende outfits en matchende schoenen. 

Legging met print
Jij neemt jezelf niet te serieus, sporten moet vooral leuk en gezellig zijn. Jij vindt het ontspannend om een uur lang alle stress eruit te gooien tijdens een heftige workout sessie.

Voor wat inspiratie heeft Girlscene een aantal leuke items op een rijtje gezet!

(v.l.n.r)
Forever21, €16 / Forever21, €10
Forever21, €12 / Forever21, €10

Forever21, €22 / Forever21, €21

Wat draag jij tijdens het sporten?

Bron


Kleding online kopen
ADS


Trendy & Basic Dameskleding