Zomerjukjes 2012 | Kleding in de uitverkoop | Zomer Tops | Grote maten kleding | Shirts & Blouses 2012

Laser ontharen

Laser ontharen: een veilige methode

Elke dag in de weer met een scheermesje om tot een tijdelijk resultaat te komen? Dat kost erg veel tijd en energie. Start vandaag nog een behandeling laser ontharen bij Sensitif. Deze behandeling is geheel veilig en ook nog eens pijnvrij. Daarnaast ben je er van verzekerd dat je haartjes echt permanent weg zijn. Waarom zou je kiezen voor een pijnlijkere en een tijdelijke optie wanneer dit ook kan?

Laser ontharen, een echte aanrader

Professionals en beautykenners zweren er al bij: laser ontharen is dé trend van het moment. Niet alleen omdat het een pijnvrije methode is, maar ook omdat het één van de meest veilige en efficiënte methodes is om permanent van je haren af te zijn. Met behulp van een kwalitatieve laser worden de haartjes langzaamaan voorgoed verwijderd.

Maak meteen een afspraak 
Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laser ontharen. Dat is exact het verschil tussen Sensitif en andere klinieken, waar meestal geen specialisten aan het werk zijn. Daarnaast is de prijs- en kwaliteitsverhouding bij Sensitif uiterst goed te noemen: je krijgt waar voor je geld. Heb je interesse in een behandeling laser ontharen? Neem dan meteen contact op via 020-614 20 10 en maak een afspraak bij Sensitif!


Kleding online kopen
ADS


Trendy & Basic Dameskleding