Zomerjukjes 2012 | Kleding in de uitverkoop | Zomer Tops | Grote maten kleding | Shirts & Blouses 2012

Verantwoordelijk Ondernemen Women like fashion

Verantwoordelijk Ondernemen Women like fashion

Hoe gaat Women like fashion om met maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid?

 

Bij Women Like Fashion zien we duurzaamheid als iets wat we moeten doen en niet iets waar we alleen over moeten praten. Het is een voortdurend proces met een duidelijke doelstelling waarin we continu verbeteringen aanbrengen. Om onze doelstelling te bereiken, is vastberadenheid, passie en samenwerking voor nodig.

Onze visie is dat al onze activiteiten op een duurzame manier moeten worden uitgevoerd, zowel op economisch, sociaal als op milieukundig gebied. Als we deze visie inzetten in de realiteit, kunnen we zaken doen waarbij we minder gebruik maken van natuurlijke bronnen. Bovendien kunnen we bijdragen aan een beter leven voor mensen in onze samenleving, die door omstandigheden, niet de mogelijkheden hebben om kleding te kunnen kopen. Dat kan zijn dat men werkeloos is geraakt, of in een schuldsanering terecht zijn gekomen, zonder dat zij daar schuld aan hebben. Deze groep mensen moeten rondkomen van ver onder het bijstandsniveau . Women Like Fashion is betrokken bij een project en initiatieven die gerelateerd zijn aan duurzaamheid van onze kleding die uit de collectie worden gehaald.  Wij bieden deze kleding toch nog een tweede leven, door deze ter donatie  aan de Stichting Kledingbank IJmond te Beverwijk te schenken. Hierdoor willen wij een steentje bijdragen aan de samenleving, die op dit moment het zwaar hebben in deze tijd.  Deze groep mogen per gezin eens in de drie weken een aantal kledingstukken uitzoeken bij deze Stichting Kledingbank IJmond. Meer informatie over deze Instelling, vind je op: http://www.kledingbankijmond.nl

Gooi kleding die je niet meer draagt of die versleten is niet weg, maar breng het naar de Kledingbank IJmond.  Zij zorgen ervoor dat de kleding een tweede leven krijgt. Op die manier zorgen we er samen voor dat er geen kleding op de vuilnisbelt eindigt.

 


Kleding online kopen
ADS


Trendy & Basic Dameskleding